30. decembra 2012

Moroccan Argan Oil

Príjemné predsilvestrovké popoludnie!

     Starostlivosť o pleť je základom a tvorí alfu a omegu krásnej tváre... Vyskúšala som už mnoho krémov a sér na tvár. Dnes by som Vám chcela predstaviť niečo trošku odlišné. Arganový olej je v súčasnosti znovuobjaveným zázrakom na pleť a vlasy, ale aj tzv. "IN" produktom a do svojho repertoáru ho začínajú zaraďovať mnohé kozmetické firmy. Jeho účinky už využívala aj Kleopatra a je známy tým, že: "Spomaľuje starnutie, udržuje mladosť a vitalitu. Takisto pomáha k prekrveniu tkanív a znižuje riziko vzniku celulitídy, ktorá trápi prevažnú väčšinu žien v každom veku." Je akousi prevenciou proti starnutiu a využíva sa okrem kozmetického priemyslu aj v potravinárstve pre jeho typickú orieškovú chuť. Pri výbere toho "môjho" som chcela čo najčistejší, bez prídavku konzervantov, či parfumácie a práce čistý arganový olej, ktorý je určený na telo a vlasy som našla na eshope.natureal.sk . O jeho účinkoch a použití si môžte prečítať na eshope. Ja by som sa chcela teraz povenovať jeho účinkoch na moju pleť.

Aplikácia: môj pôvodný plán bolo používať ho ako nočné sérum, ale používam ho aj ako podklad make upu na deň. Na ruku si s pumpičkou aplikujem asi 4 dávky, trochu ho rozotriem medzi prstami a vmasírujem do pokožky celej tváre a krku, až kým sa nevsiakne. Stalo sa to mojím obľúbeným rituálom. Nevyhýbam sa ani oblasti pod očami. Hoci nie je parfémovaný a jeho prirodzená vôňa je prinajmenšom zvláštna a niekomu by mohla aj vadiť, ja som si zvykla a neprekáža mi.

Účinky na moju pleť: ten pocit po jeho použití som si skrátka zamilovala. Moja tvár je vymasírovaná, pleť jemná, zamatová a po vsiaknutí nezanecháva mastný film. Je hydratovaná a zároveň sa vôbec nelesknem, čo ako majiteľka mastnej T-zóny považujem za veľké plus. Mám pocit, že sa mi zlepšila pružnosť pokožky a mám zjemnené aj vrásky. 

Moje hodnotenie: momentálne spĺňa všetky moje nároky na sérum na tvár a je mojím veľkým obľúbencom. Prideľujem mu 9 bodov z 10. 




Máte skúsenosti s arganovým olejom?

AlliceDom



28. decembra 2012

Konečne!!! M.A.C. LIPSTICK

Zdravím Vás!

     Asi žiadnej make up maniačke nemusím vysvetľovať, prečo sa teším, že sa do mojej beauty zbierky zaradili dva známe odtiene rúžov od populárnej značky M.A.C... Odolávala a odolávala som dosť dlho, ale predsa mi nedalo...a hoci som ako vždy, keď si objednávam kozmetiku, ktorá je u nás nedostupná, preplatila na poštovnom... moja radosť a očakávania boli obrovské!
Spomedzi mnohých odtieňov a druhov lipstickov som si na českom eshope vybrala dva rozdielne a predsa z môjho pohľadu univerzálne:




1. MATTE LIPSTICK odtieň Diva
Je tmavá dramatická matná červená, ktorá sa dá používať ako na deň, pričom si ju len vklepkám do pier, alebo intenzívne na večer, kedy je skutočne zmyselná a výrazná. Ak si pridám ešte lesk, je priam neprehliadnuteľná! Jej výdrž je neskutočná, až tak, že ju mám problém odlíčiť.














2. FROST LIPSTICK odtieň Angel
Hádam najznámejší rúž, ktorému pridala na popularite jeho svetoznáma sexi nositeľka Kim Kardashian je ďalším, ktorý hrdo nosím či už na bežný deň, ale aj k výrazným očiam na večer.
Je krémový nude staroružový odtieň, ktorý pridáva perám na šťavnatosti a zároveň je veľmi prirodzený. S leskom sú pery až neodolateľné! Výdrž je stredná, pretože je hydratačná, ale vôbec mi to neprekáža a s hrdosťou si ju nanesiem znova aj na verejnosti...














Moje hodnotenie je jednoznačne 10 bodov z 10 !

Ktorý odtieň od M.A.C. je váš obľúbený?


AlliceDom











27. decembra 2012

REVLON Colorstay Whipped Créme Makueup

Zdravím Vás milé blogové čitateľky...,

...som fanúšikom zopár amerických kočiek na youtube a častokrát sa nechám inšpirovať, či už ich vlasovými alebo líčiacimi tutoriálmi. Tento rok prišla na americký trh novinka vo forme krémového make upu od firmy Revlon, ktorú práve beauty guru na youtube ospevovali jedna radosť. Zvedavosť a neskutočná chuť vyskúšať tento zázrak mi nedali a hoci mi to chvíľu potrápila pátracie schopnosti, podarilo sa mi ho zohnať na ebay a tak Vám prinášam moje dojmy z tohto 24 - hodinového pomocníka.

Balenie: Sklenená dóza, ktorá je bežná pre krémy, dosť ťažká, na cesty trošku nepraktická. Obsahuje 23,7 ml make-upu a obsahuje aj vnútorné plastové viečko. Bola tiež zabalená v priehľadnej fólii, takže je zaručené, že mi do neho prstom nikto nesiahol... :)

Konzistencia: výrobca tvrdí, že by mala byť krémová, ale mne skôr pripomína puding. Keď chcem prstom nabrať, akoby som čiastočne siahla do želatínoidného pudingu, prst sa mi trošku odrazí, ale zároveň mi na ňom trochu produktu predsa len zostane. Ja som sa s podobnou konzistenciou zatiaľ nestretla.

Aplikácia: je jednoduchá, narobím si prstom bodky po celej tvári a potom ho štetcom zapracujem.

Vzhľad na pleti: má nádherný zamatový matný finish. Odtieň mám druhý najsvetlejší, pričom teraz v zime mi je ideálny. Krycia schopnosť je stredná, perfektne zjednocuje farebný odtieň pleti a neutralizuje prípadné začervenanie, či iné chybičky krásy.

Výdrž: na mojej mastnej až kombinovanej T-zóne je niekoľkohodinová a to sa ani neprepudrovávam. Dokonca ho používam aj bez primeru.

Malé mínus: teraz v zime ma trošku vysušuje. Na jeseň bol však ideálny.

Moje hodnotenie: prideľujem mu 9 bodov z 10. Stal sa mojím každodenným pomocníkom a vzhľad pleti s ním skrátka milujem....






Máte s týmto alebo podobným make upom skúsenosti?

AlliceDom


26. decembra 2012

...zopár prianí!

Milé moje blogové priateľky...

...už je to nejaký čas, čo som sa v tomto virtuálnom priestore neohlásila. Bohužiaľ povinnosti ma náhle zavalili a tak sa chcem prostredníctvom pár slov pripomenúť aspoň počas týchto krásnych hrejivých sviatkov.

Na začiatok Vám všetkým prajem dodatočne krásne a príjemné prežitie sviatkov a do ďalšieho roka prajem hlavne zdravie, pohodu, úspechy vo všetkých oblastiach, lááásku a nikým a ničím nerušené prežitie roka so splneným všetkých predsavzatí, ak si nejaké dávate, a ak nie, tak nech sa splnia aspoň všetky tajné sny a priania....
Ja som sviatky prežila v kruhu najbližších, Ježiško na mňa tiež nezabudol, preto sa môžte tešiť na nové recenzie a prostredníctvom zopár fotiek Vám priblížim ich priebeh...

Prajem Vám ešte nerušený relax, maškrtenie, chvíle s ľuďmi, na ktorým Vám záleží, a ...nasávajte tie úžasné vône týchto chvíľ....


...s mojou sestričkou...







AlliceDom